از دکتر بپرسید

  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من مردی هستم ۴۶ ساله که دیابت نوع دو دارم چند روزی هست که درد در ناحیه سر دارم . هر دفعه که به پزشک مراجعه کردم فشار م ۱۷ ، ۱۵ ،۱۳ ، یا ۱۴ بوده دکتر برام قرص فشار خون تجویز کرده . ولی هیچ تاثیری دارد . لطفاً راهنمایی بفرمائید
    1. تصویر کاربر سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام
      از انجایی که در بیماران دیابت احتمال فشارخون بالا است،بهترست به کلینیک ما و یا پزشک متخصص مراجعه و تحت درمان قرارگیرید تا با درمان دارویی و رژیم مناسب خطر و ریسک بیماری های قلبی در شما کنترل شود.
  • تصویر کاربر نعیم سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خانم
    آلبوغبیش هستم بیمار

    ۳ تا استنت گذاشتم سالهای ۹۳ و ۹۴
    قرص اکسفورج ۱۶۰/۱۰ و پلاویکس مصرف

    ۱- تا کی باید پلاویکس مصرف

    ۲- قرص اکسفورج ۱۶۰/۱۰ پیدا نکردم و ۸۰/۵
    تاثیر یکی صبح یکی عصر بیشتره یا هردو باهم به روال گذشته؟
    پیشاپیش از پاسختون متشکرم
    1. تصویر کاربر سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام
      مصرف پلاویکس حداقل تا یکسال پس از استنت گذاری باید ادامه یابد و زیر نظر پزشک باید بمانید.همچنین اسپرین تا اخر عمر باید مصرف گردد.
      فرقی ندارد در چند وعده مصرف میکنید،صبح و عصر بهترین زمان می باشد.
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    من ۲۵گرم تیازید+۲۵گرم لوزار +۵۰اتنول صبح مصرف میکنم و۱۲ساعت بعد ۲۵گرم لوزار +۵۰گرم اتنول مصرف میکنم.
    ایا میتونم از لوزامیکس ۵۰/۱۲مصرف کنم بجای دو وعده لوزار یکبار مصرف بشه کارایی دارد.کدوم روش بهتره.
    بهترین زمان مصرف لوزامیکس در طول شبانه روز چه موقع است که بهترین اثر را داشته باشه.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام
      بله میتوانید بجای تیازید و لوزار از لوزامیکس استفاده کنید.بهترین زمان مصرف صبح یا ظهر میباشد.
      بدلیل مصرف اتنول بهتر است به کلینیک ما و یا پزشک خود مراجعه نمایید تا داروهاییتان مورد بررسی و تغییر قرار گیرد.
  • تصویر کاربر داداش سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام
    چربی گرید 1 کبد و چربی خون 280
    آیا می تواند عامل فشار خون باشد
    کیست 4 سانتی کلیه هم دارم
    1. تصویر کاربر سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام
      خیر با فشارخون در رابطه نیست اما ریسک بیماری قلبی را افزایش میدهد ترجیحا تحت نظر و درمان قرارگیرید.
  • تصویر کاربر زهرا سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام.من دختر ۲۱ سالم.از بچگی قلبم تیر میکشیده هرچی سنم بیشتر شد دردش بیشتر شد و تپش قلب هم دارم.زیاد هم نمیتونم بدوام ب نفس میفتم.میخواستم ببینم چ علتایی میتونه داشته باشه
    1. تصویر کاربر سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام
      ممکن است زمینه ی استرس داشته باشید و یا اریتمی قلبی؛مورد اورژانسی نمیباشد تا زمانی که موجب بی هوشی و زمین افتادن شما نشود ولی در حمله ی بعدی به مراکز مربوط مراجعه و نوارقلب بگیرید تا یک پزشک ببیند.
  • تصویر کاربر داود سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام دکتر-شبتون بخیر-داشتم نحوه اکو را سرچ میکردم که صفحه شما را دیدم -کمتر از یک ماهه فشارم تا 15 و مینیمش تا 10/5بالا میره-چشمام بعضی مواقع احساس میکنم تار میشه و سردرد دارم-در تاریخ 19 دی 97 خودم آزمایش دادمtriglycerides 319-uric acid8.7-cholestrol total224-vitamin d 13/2-هموگلوبین 13/6-این موارد با این اعداد ستاره خوردند-سن 41-وزن 107-آیا این فشار برای سن من نرماله-تا حالا هم قرص فشار نخوردم -ایا اکو نیاز دارم-ممنونم
    1. تصویر کاربر سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام همونطور که خودتون متوجه شدین در ازمایش شما مواردی وجود دارد که ریسک بیماری های عروقی قلبی رو بالا میبرد و فشارتان هم برای سنتان مناسب نیست همچنین ریسک بیماری قلبی را در شما بالا میبرد؛ هرچه زودتر جهت مانیتورینگ فشار خون،رژیم درمانی فشارخون و چربی به کلینیک ما و یا متخصص مربوطه مراجعه فرمایید.
  • تصویر کاربر رضایی دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش) مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من 35 سالمه مجردم. چند ماهی هست قلبم در زمان مشخص نشده ای تیر می کشد و ضربان قلبم تند تر میشه بعد ضربان قلبم عادی میشه ولی سوزش و تیر کشیدن قلبم تا چند ساعت ادامه پیدا میکنه بعضی وقتا دست چپم درد میگیرد بعضی وقتا نه. به نظرتون این مشکل جدیه یا گذراست در ضمن من اضافه وزن ندارم و 15 سال هست هفته ای سه بار در هفته ورزش هم میکنم و هیچ دارویی استفاده نمی کنم.
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 6 ماه پیش)
      سلام باعرض معذرت برای تاخیر در پاسخگویی
      بله میتواند جدی باشد و ترجیحا به متخصص مربوطه مراجعه کنید و کارهای لازم انجام شود.
درحال دریافت اطلاعات

به سیستم مشاوره پزشکیدکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق  خوش آمدید. شما بیمار عزیز می توانید پرسش خود را مطرح و یا حتی فایل مدارک پزشکی خود را پیوست قرار دهید. همچنین برای مشاهده پرسش و پاسخ از دکتر دیگر بیماران سوالات شایع را کلیک کنید.