پایین آوردن ضربان قلب بالا

روش های خانگی پایین آوردن ضربان قلب بالا

علت ضربان قلب بالا

البته گاهی اوقات تپش به علت دلایلی است که کار قلب شما را سخت تر می کند، مثل استرس، بیماری، کم آبی یا ورزش. علل دیگر تپش قلب عبارتند از:

درمان خانگی تپش قلب

چند راه خانگی برای پایین آوردن ضربان قلب بالا در این مقاله آورده شده است.

کم کردن استرس و تنش های عصبی

استرس می تواند باعث افزایش ضربان قلب شود. همچنین استرس و هیجان می توانند موجب افزایش فشار خون و بالارفتن آدرنالین شما شوند که بایستی با کسب آرامش و دوری از استرس آن را مدیریت کنید.

برای بدست آوردن و حفظ آرامش کافیست تا از طریق بینی خود نفس بکشید و سپس از دهان خود خارج کنید. بهتر است این کار را چندین بار تکرار کنید.

 

شما باید در طول روز تمرکز و استراحت کنید، نه فقط زمانی که احساس خستگی یا تپش قلب مسری دارید. کشیدن پنج نفس عمیق هر 2 ساعت یکبار برای کمک به آرامش ذهن شما پیشنهاد می شود.

حفظ سطح کلی استرس شما می تواند به شما در جلوگیری از وقوع ضربان قلب سریع و کاهش ضربان قلب در طول زمان کمک کند.

علت تپش قلب کوبنده و ناگهانی در خانم ها چیست؟

نوشیدن مقدار کافی آب

از دست دادن آب بدن می تواند باعث ضربان و تپش قلب شود، چرا که خون حاوی آب است. وقتی که بدن شما دچار کم آبی می شود، خون شما از حالت رقیق خارج می شود و قلب برای اینکه بتواند خون را از طریق رگ ها حرکت دهد باید سخت تر کار کند. این غلظت می تواند میزان ضربان قلب را افزایش دهد و به طور بالقوه منجر به تپش قلب شود.

برای چک کردن این موضوع اگر ادرار شما زرد تیره شده باشد نشان آنست که بدن کم آب است و حداقل یک لیوان آب باید میل کنید تا پالس صعود قلب کاهش پیدا کند.

برای پایین آوردن ضربان قلب چه بخوریم؟

بعضی مواد خوراکی دارای پتاسیم، منیزیم و کلسیم، به کنترل  فشارخون و عدم تپش قلب کمک می کنند؛ مثل آووکادو، موز، سیب زمینی شیرین و اسفناج که منابع عالی پتاسیم هستند.

برای افزایش مصرف کلسیم، سبزیجات برگ سبز و محصولات لبنی پیشنهاد می شوند. سبزیجات برگ سبز تیره، آجیل و ماهی یک منبع عالی از منیزیم هستند.مواد غذایی برای کاهش ضربان قلب

مکمل ها ممکن است به حفظ تعادل الکترولیتی شما کمک کنند، اما قبل از مصرف مکمل های جدید، با پزشک قلب خود مشورت کنید. مصرف بیش از حد بسیاری از الکترولیت ها می توانند مشکلات و اختلالاتی ایجاد کنند.

موارد زیادی وجود دارند که ممکن است موجب افزایش ضربان قلب شما شوند. از بین بردن این چیزها از روال روزانه زندگی ممکن است علائم شما را کاهش یا حتی متوقف کند.

ضربان قلب بالا را چگونه تشخیص دهیم؟

در هنگام مراجعه به پزشک، او سابقه پزشکیتان، داروهایی که مصرف می کنید و علائمی که تجربه کرده اید را مورد بررسی قرار می دهد همچنین ممکن است یک معاینه فیزیکی انجام دهد و یا آزمایش های بیشتری را جهت تشخیص دقیق تر پیشنهاد دهد.

تست تشخیصی قلب ممکن است شامل الکتروکاردیوگرام باشد که فعالیت الکتریکی قلب شما را نشان می دهد. شما همچنین ممکن است یک اکوکاردیوگرام داشته باشید که یک آزمایش اولتراسوند است که به شما کمک می کند تا بخش های مختلف قلب خود را تجسم کنید.

سایر گزینه ها عبارتند از: تست ورزش، اشعه ایکس از قفسه سینه و آزمایش مانیتور قلبی عروقی. در بعضی موارد، پزشک ممکن است بخواهد تست های تهاجمی بیشتری مانند مطالعات الکتروفیزیولوژی یا کاتتریزاسیون قلب انجام دهد.

تفاوت تست نوار قلب با اکوی قلب در چیست؟

امروزه برای اکثر بیماران قلبی بعد از مراجعه به پزشک تست نوار قلب و اکوی قلب تجویز میشود. نوار قلب و اکوی قلب یک راه تشخیص بیماری قلبی است که در مقاله زیر به بررسی تفاوت های آنها پرداخته ایم.

چه زمان برای ضربان قلب بالا به پزشک مراجعه کنم؟

اگر متوجه شدید ضربان قلب شما سریعتر از حد طبیعی است، با پزشک خود صحبت کنید. البته پزشکان همیشه نمی توانند علت تپش قلب را دقیقا مشخص کنند.

آنها باید اختلالات ریتم قلب و سایر شرایط پزشکی مانند پرکاری تیروئید و …. را مورد بررسی قرار دهند و برای تشخیص به شما دستور آزمایش و … دهند.

دکتر فریبا هندسی متخصص قلب و عروق و فشار خون

کلینیک فشار خون

 

مطالب مرتبط
4 Responses
  1. با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت خانم دكتر
    خاله بنده دچار حمله و ضربان شديد شدن و من دسترسى به پزشك نداشتم فقط تونستم دستورات درمان با ميوه و آب رو كه خانم دكتر فرموده بودن اجرا كنم كه فوق العاده بود و كمال تشكر را رو از خانم دكتر دارم كه خالم رو نجات داد توصيه هاى با ارزش و كاربرديشون 💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹

  2. سلام دکتر فریبا من مشکلم اینه که انگار تازه دارم ورزش کنم حالت خستگی بخصوص سمت قلبم خیلی درد داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *