زخم نوعی آسیب است که نسبتاً سریع اتفاق میافتد و در آن پوست پاره، بریده و یا سوراخ میشود (زخم باز)، همچنین جایی که ضربه و یا نیرویی باعث کوفتگی (یک زخم بسته) میشود. در آسیب شناسی، به طور خاص به آسیب شدیدی اشاره دارد که به اپیدرم پوست آسیب می رساند. البته این یک… ادامه خواندن شناخت انواع زخم ها و روش درمان آن
دسته: فشار خون
فشار خون نیرویی است که با ورود جريان خون به شریان ها ايجاد می شود. عوامل مختلفی می توانند موجب افزایش ناگهانی این فشار شوند.
هنگامی که فشار در رگ های حامل خون به طور مرتب افزایش پیدا کند، خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد که می تواند منجر به سفت شدن عروق، بیماری قلبی و سکته قلبی شود.
مسئله ی اصلی فشارخون که امروزه پزشکان را با آن مواجهه کرده است؛ شیوع بسیار بالای آن در میان مردم است. طبق آخرین آمار چیزی حدود 40 درصد از افراد جامعه به مسئله ی فشار بالای خون مبتلا هستند و با بیماری های ناشی از آن دست و پنجه نرم می کنند. این مورد است که اهمیت فشارخون در زندگی ما را روشن تر می سازد.
در حال حاضر اعداد محدوده نرمال در منابع پزشکی 13 روی 8 است ولی در ایران به دلیل سبک زندگی و پاره ای از موارد این عدد به کمتر از 12 روی 8 تغییر کرده است. شخصی که فشارخون 13 روی 8 دارد مرحله ی اول فشارخون را میگذراند.
تقریبا نیمی از افرادی که به فشارخون مبتلا هستند از ابتلای خود به آن خبردار نیستند و یکی از دلایل این بی اطلاعی، عدم وجود نشانه در بیماری های فشارخون و همچنین کم بودن اهمیت فشارخون در نظر آن ها می باشد.
درمان فشار خون، فرآیندی زمان بر و بعضا پیچیده است که با توجه به منشا آن نوع درمان باید توسط متخصص فشار خون انتخاب و پیگیری شود.
در مقالات این دسته می توانید علل فشار خون، محدوده مجاز فشار در سنین مختلف، عوارض فشار بالا و پایین و شیوه های درمان فشار خون را مطالعه کنید.
علت ایجاد رگ های واریس ران
رگ های عنکبوتی یا واریسی ، علاوه بر مشکلات ظاهری می توانند موجب بروز ناراحتی های جدی شوند. این رگ ها می توانند شما را در معرض مشکلاتی مانند لخته ی خون یا زخم های باز پا قرار دهند. درمان های کم تهاجمی به ناپدید شدن رگ های ران کمک می کنند. این درمان ها،… ادامه خواندن علت ایجاد رگ های واریس ران
درد واریس پشت زانو
بیماری های وریدی از جمله ورید های واریسی، می توانند عامل انواعی از درد های پا باشند. برخی از این درد ها در ناحیه زانو بروز داده و تنها راه تشخیص علت آن ها، مراجعه به پزشک و بررسی سلامت ورید ها است. متخصصان عروق، پزشکانی هستند که در زمینه سلامت عروق مهارت داشته و… ادامه خواندن درد واریس پشت زانو
واریس مچ پا
با این که ورید های واریسی اغلب اوقات در پا و ساق آن بروز می دهند اما نارسایی وریدی می تواند مچ پا و نواحی پایین تر آن را نیز به خود درگیر کند. واریس یک مشکل رایج است که هزاران نفر آن را تجربه کرده و به صورت ورید هایی پیچ خورده و متورم… ادامه خواندن واریس مچ پا
رگ های بنفش روی ران پا نشانه چه بیماری هستند؟
بسیاری از بیماران، در حالیکه به دنبال درمان رگ های واریسی برآمده و دردناک پاهایشان هستند، معمولاً این سؤال برای آنها پیش می آید که رگ های بنفش روی ران پای آن ها چه چیزی هستند. به طور کلی به رگ های قرمز یا بنفش مایل به آبی در نزدیکی سطح پوست، رگ های عنکبوتی… ادامه خواندن رگ های بنفش روی ران پا نشانه چه بیماری هستند؟
آیا روغن های گیاهی باعث درمان واریس می شوند؟
افرادی که از رگهای واریسی رنج میبرند، بدون تردید دنبال درمانی بجز جراحی نیز بودهاند. روغنهای پایه گیاهی، یک درمان غیر پزشکی محبوب هستند، اما آیا آنها میتوانند رگهای واریسی را درمان کنند؟ علت اصلی رگهای واریسی، مشکل در دریچه هایست که قادر به ارسال خون کافی از پاها به قلب نیستند. عدم گردش مناسب،… ادامه خواندن آیا روغن های گیاهی باعث درمان واریس می شوند؟
چگونه درد واریس را کم کنیم؟
مشکلات ناشی از رگهای واریسی تنها به زیبایی محدود نمیشوند، ممکن است این وریدها آزار دهنده و دردناک باشند و در برخی موارد مشکلات جدی به همراه داشته باشند. علائم بالینی شایع، شامل احساس خارش، سنگینی، احساس گرما یا سوزش است. اگرچه بهترین راه تسکین علائم، درمان است اما ما در اینجا شش راه ساده… ادامه خواندن چگونه درد واریس را کم کنیم؟
نارسایی مزمن وریدی چه بیماری است؟
اگر دچار عارضه واریس شده اید،علائم منفی آن را تجربه کرده اید و به دنبال درمان هستید، این مقاله برای شما مناسب است. به احتمال زیاد “واریس” به خودی خود از بین نمی رود بلکه بدتر هم می شود. رگ های واریسی، علامتی سطحی از یک بیماری وریدی عمیق، اساسی و پیش رونده هستند. یعنی… ادامه خواندن نارسایی مزمن وریدی چه بیماری است؟
اگزمای واریسی چه بیماری است؟
اگزمای واریسی، نوعی بیماری پوستی است که عمدتا در افراد مسن دیده می شود. این بیماری در نواحی پایینی ساق پا، ابتدا سبب تغییر رنگ پوست به قرمز کم رنگ، سپس قرمز تیره و اغلب قهوه ای، می گردد. در اگزمای واریسی، پوست نواحی پایینی پاها نیز کمی ضخیم و ناهموار می شود. این وضعیت… ادامه خواندن اگزمای واریسی چه بیماری است؟
سندرم کلیپل ترنونه چیست
احتمالا بیماری سندروم کلیپل ترنونه به گوشتان نخورده است و هیچ آشنایی با آن ندارید، خیلی طبیعی است؛ چرا که این سندروم خیلی نادر و منحصر به فرد است و متاسفانه بر تاثیر مستقیم بر رشد رگهای خونی، بافتهای نرم، استخوانها و سیستم لنفاوی دارد. سندرم کلیپل ترنونه، نوعی اختلال عروقی مادرزادی نادر است. این… ادامه خواندن سندرم کلیپل ترنونه چیست